فن کویل

شستشوی فن کویل

شستشوی فن کویل
زمان مطالعه: 4 دقیقه

 

شستشوی فن کویل از جمله اقدامات کاربردی و موثر برای افزایش کارایی و بازدهی این مدل از سیستم های تهویه مطبوع (Air Conditioner) به شمار می رود. انجام فرآیند سرویس و تعمیر تجهیزات گرمایشی و سرمایشی، از پیش شرط های اصلی برای افزایش توان برودتی و حرارتی این دستگاه ها محسوب می شود. فن کویل ها از لحاظ موقعیت نصب در مدل های سقفی (توکار، روکار)، زمینی، دیواری و کاستی موجود می باشند.

 

شستشوی فن کویل

شستشوی فن کویل

 

 

این مقاله به شما پیشنهاد می شود : تعمیر فن کویل

 

اهمیت شستشوی فن کویل

ساختار اصلی دستگاه فن کویل (Fan coil unit) از دو بخش فن دمنده هوا و کویل تشکیل می گردد. تبادل حرارتی سیستم به وسیله لوله های مسی مارپیچی شکلی با عنوان کویل، صورت می گیرد. همچنین، فن دمنده، هوای گرم یا سرد ایجاد شده را در محیطی داخلی توزیع می نماید.

کارکرد مداوم و مستمر فن کویل، به تدریج موجب جذب و نشست انواع آلودگی ها، آلاینده ها و ذرات گردوغبار، بر روی فیلتر، کویل حرارتی و پره ها و تیغه های فن و الکتروموتور می شود. تجمع گردوغبار، اختلال در کارکرد الکتروموتور و نامتعادل و نامتوازن شدن تیغه ها و پره های فن و موتور را به دنبال دارد. بر همین اساس، شستشوی فن کویل از مهم ترین اقدامات در جهت جلوگیری از بروز این مشکلات به شمار می رود.

این محتوا به شما پیشنهاد می شود :  تعمیر و نگهداری فن کویل

 

شستشوی فن کویل

شستشوی فن کویل

 

نحوه شستشوی فن کویل

1- شستشوی فیلتر

رفع آلودگی ها و شستشوی فیلتر، از اقدامات موثر در سرویس و تعمیر فن کویل به شمار می آید. فیلترهای تصفیه کننده دستگاه، با انجام فرآیند فیلتراسیون، از ورود هرگونه آلودگی و آلاینده به محیط داخلی جلوگیری می‌کنند. جذب ذرات آلودگی بر روی سطح فیلتر، به تدریج کیفیت و کارایی این قطعه را کاهش می دهد. زدودن آلودگی ها و شستشوی فیلتر دستگاه، در افزایش و ارتقای سطح کیفی و تمیزی هوا، تاثیر مطلوب و بسزایی برجای می گذارد.

 

این مقاله به شما پیشنهاد می شود : تعمیر فن کویل

 

2- شستشوی فین های کویل

فین های ساخته شده از جنس آلومینیوم، در افزایش ضریب تبادل و انتقال حرارتی فن کویل نقش پر رنگ و برجسته ای ایفا می نمایند. نفوذ آلودگی ها و ذرات معلق موجود در هوا بر روی سطح فین ها، تبادل حرارتی و حداکثر بازدهی سیستم را کاهش می دهد. به طور معمول، برای زدودن و رفع آلودگی های جمع شده بر روی سطح فین های کویل، از اسپری مخصوص شستشو استفاده می شود.

3- شستشوی بلوور

تمیز کردن و شستشوی فن دمنده، از دیگر بخش های سرویس و شستشوی دستگاه فن کوئل تلقی می گردد. تجمع ذرات گردوخاک بر روی تیغه های بلوور، علاوه بر نامتعادل کردن پره ها، در توزیع هوای سرد یا گرم به فضای داخلی اختلال ایجاد می کند. گردش و پرتاب هوا به محیط با حداکثر توان و قدرت را می توان از مهم ترین وظایف فن دمنده یا بلوور دستگاه برشمرد.

این محتوا به شما پیشنهاد می شود :  بررسی مزایا و معایب فن کویل

 

 

4- اسید شویی

برای ایجاد هوای گرم یا سرد، سیال آب همواره در لوله های فن کویل جریان دارد. املاح و ناخالصی‌های موجود در آب، در طول زمان موجب رسوب گرفتگی و مسدود شدن لوله های کویل می شوند. برای باز کردن مسیر جریان آب و از بین بردن رسوبات، اسید شویی فن کویل از راهکارهای موثر و کاربردی قلمداد می گردد.

 

شستشوی فن کویل

شستشوی فن کویل

 

مزایای شستشوی دستگاه فن کویل  

افزایش بازدهی و کارایی، ارتقای توان سرمایشی و گرمایشی سیستم، تنظیم میزان خروجی دستگاه، تمیز شدن فیلترها، صرفه جویی در هزینه های اقتصادی، افزایش طول عمر مفید دستگاه، کاهش مصرف برق و بهینه سازی مصرف انرژی، از مهم ترین مزیت های سرویس و شستشوی فن کویل به حساب می آید.

 

سرویسیار۲۴ در سریع ترین زمان ممکن در خدمت شماست 

برای تماس کلیک کنید ۰۹۱۹۷۸۴۱۶۶۷

 

بهترین مرکز سرویس فن کویل

مجموعه سرویسیار 24، از بهترین مراکز برای انجام خدمات تعمیر و سرویس فن کویل به صورت تخصصی و حرفه‌ای در سطح شهر تهران محسوب می گردد. بهره مندی از تکنسین های مجرب و ارائه بهترین خدمات با قیمت مناسب، از شاخصه های شرکت Serviceyar24 می باشد.

 

 

مراحل شست و شوی فن کویل چیست ؟

۱- شستشوی فیلتر۲- شستشوی فین های کویل ۳- شستشوی بلوور۴- اسید شویی

مزایای شست وشوی دستگاه فن کویل چیست ؟

افزایش بازدهی و کارایی، ارتقای توان سرمایشی و گرمایشی سیستم، تنظیم میزان خروجی دستگاه، تمیز شدن فیلترها، صرفه جویی در هزینه های اقتصادی، افزایش طول عمر مفید دستگاه، کاهش مصرف برق و بهینه سازی مصرف انرژی

چگونه متوجه شویم فن کویل نیاز به اسیدشویی دارد؟

برای اطمینان حاصل کردن از نیاز فن کوئل به اسید شویی، اندازه گیری و سنجش دمای ورودی و خروجی مبدل حرارتی کمک شایانی می نماید.

 

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 59 میانگین: 5]

12 دیدگاه در “شستشوی فن کویل

  1. اعتباری گفت:

    سلام ما الان 4 سال یک فن کویل خریدیم مشکل خاصی نداره فقط نسبت به قبل خیلی کم ضعیفتر شد آیا برای این مدت نیاز به شستشو دارد؟

    1. ادمین گفت:

      درود بر شما . بله شست شوی فن کویل بعد از چهار سال استفاده قطعا مفید خواهد بود و تاثیر بسزایی در عملکرد ان خواهد داشت .

  2. طبرسی گفت:

    میشه لطفا راهنمایی کنید چطور باید فن کویل رو اسید شویی کنیم؟

    1. ادمین گفت:

      درود بر شما در مقاله شستشوی فن کویل توضیح داده شده لطفا مطالعه بفرمایید . پیشنهاد ما اینه که خودتون اینکارو انجام ندید .

  3. علی نژاد گفت:

    آیا اگر خودمون فن کویل رو شستشو بدهیم فن کویل مشکلی براش پیش نمیاد؟

    1. ادمین گفت:

      درود بر شما ، توصیه ما شست و شوی فن کویل توسط سرویس کار می باشد . علاوه بر خطرات مواد شیمیایی برای بدن و الزامات فنی و ایمنی کار کردن با مواد رسوب زدا ، ممکن است قطعات فن کویل نیز دچار آسیب شوند .

  4. ساعتچی گفت:

    سلام شما در مطلب بالا هر قسمت فن کویل رو جداگانه توضیح دادید یعنی برای هر قسمت هزینه جدا دریافت می کنید یا شستشوی کل قسمتهای فن کویل با هم و یکجا انجام میشه؟

    1. ادمین گفت:

      درود بر شما . ممنون از حسن توجهتون . خیر هزینه اسید شویی به صورت کلی دریافت میشه . توضیحات جزئی شست و شوی فن کویل برای راهنمایی بیشتر شما هست .

  5. تاجیک گفت:

    شستشوی فن کویل به صورت کامل یعنی هم موارد شستشوی فیلتر، شستشوی فین های کویل ، شستشوی بلوور و اسید شویی هر چند وقت باید انجام شود؟

    1. ادمین گفت:

      درود بر شما جناب تاجیک . در شهرهای مختلف این بازه زمانی متفاوت هست ولی ما برای شهر تهران بازه 6 ماهه رو پیشنهاد میدیم برای شست و شوی فن کویل تا بهترین عملکرد رو داشته باشه .

  6. جزینی گفت:

    با تشکر از شما با توجه به مقاله شما ما فن کویلمون رو اسیدشویی کردیم خیلی بهتر کار میکنه و انگار یه فن کویل نو خریدیم ولی از اون موقع تا 5 دقیقه اول که فن کویل رو روشن می کنیم یه بوی بدی میده . علتش چی میتونه باشه ؟

    1. ادمین گفت:

      درود بر شما . منشا بو و نوع بو باید مشخص باشه . گاهی ممکنه به خاطر پاک نشدن محلول اسیدی از روی برخطی قطعاتی که در حین کار داغ میشن این بوی بد تولید بشه یا ممکنه اسیب دیدن قطعه ای باعثش شده باشه . پیشنهاد می کنیم برای بررسی موضوع و رفع مشکل فن کویلتون با شماره های اعلام شده تماس بگیرید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *